Madlavningskanal

1 ÅR MED KLOKKER (som bærer 24 kg, hvilket er den vægt, jeg har tabt mig indtil videre) Jeg har biet…

1 ÅR MED BELLS🏋🏻‍♀️🏃🏻‍♀️💪🏼 (Bårer 24 kg, hvilket er den vægt, jeg har tabt mig indtil videre) Jeg har gået til kettlebells-timer med jcfullbodyfitness i 1 år nu, og jeg kan ikke tro det forvandling jeg har haft fysisk og som individual🧡 Jeg har mødt de dejligste hårdtarbejdende mennesker, der har ansporet mig og blevet min lille familie. Jeg har trænet det i varmen, isen, kulsorten, regnen, vinden, storme … næsten alt😄 træning bliver aldrig aflyst🙅🏻‍♀️ Jeg kan ikke begynde at takke jcfullbodyfitness jonvickerstraining heather_emily_kilbane og Adam nok og alle på kettlebells for at have skabt et rum, hvor jeg kan arbejde med mig selv på alle måder. Jeg er gladere og sundere på alle måder💪🏼 eneste vej er op Massive love, FatGalSlim x

Related Articles

15 Comments

Back to top button