Madlavningskanal

2-ingrediens fladbrød!! Så lækkert og så nemt! Det kræver kun 2 ingredienser. JEG’…

2-ingrediens fladbrød!! Så lækkert og så nemt! Det kræver kun 2 ingredienser. Jeg har lavet dem tre gange nu og har eksperimenteret med forskellige krydderier. Det tilføjer jeg i bunden.. 🌿 1 kop selvhævende blomst 🌿 1 kop non-mejery yoghurt (jeg brugte almindelig kokosyoghurt) Bland godt, skær i 4, rul tyndt ud, smid dem en advert gangen i en pande og steg i 2 minutter på hver aspect.. og Wala! Fladbrød ❤️ Nu hvor du ved, at du kun kan klare dig med to ingredienser, så lad os tilføje smag. Du har selvfølgelig brug for en knivspids salt, slapyamama er fantastisk i det, hvidløgssalt, persille, basilikum.. Enhver kombination af ovenstående er fantastisk. Jeg har helt sikkert set nogen lave dette, males jeg kan ikke finde dem til at give kredit 😬

Related Articles

2 Comments

  1. Boo! When are we opening Veganelle Snack/Coffee shop? All of this is too yummy to be only on IG ❤️❤️❤️

Back to top button