Madlavningskanal

2019-2022 Topbilleder er fra min sidste festival før COVID og de nederste …

2019-2022🎪⛺️🤩 De øverste billeder er fra min sidste pageant før COVID og de nederste er fra Parklife sidste weekend! De er ikke engang de bedste billeder til at vise mine fremskridt, males jeg kan ikke fortælle dig, hvor langt jeg er nået! Hvis du har været i Boomtown, ved du, hvor bakket det er, males jeg kan ikke tro, hvor hårdt jeg havde svært ved at komme rundt på festivalen…en dag stoppede jeg op og græd af flovhed over, hvor meget jeg kæmpede i forhold til alle andre🥲 Nu Jeg regner med, at jeg kunne løbe rundt om det😂 Jeg har aldrig følt mig så sikker på, hvordan jeg ser ud og at vælge outfits og tage billeder! Jeg har stadig lang vej igen, og jeg sammenligner mig stadig med andre piger nogle gange, males jeg ved, at jeg har arbejdet hårdt, og det giver pote💪🏼 Der kommer flere festivaler og ferier, og jeg er klar til det🤩🎪🌞👯 ❤️ Må også den frodige pige, der kom hen til mig og genkendte mig herfra, venligst kommentere eller sende en besked!! Reddede min dag! Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

15 Comments

  1. You are truly an inspiration Leah. Forever so proud of you gorgeous girl 💕

  2. Follow me for healthy weight loss @exipure_weightloss_usa

  3. You are amazing. I couldn’t be happier to see you so happy and glowing in these pictures🌟💕

  4. So now you have me crying again! You have always been beautiful inside and out ❤️❤️❤️

  5. Amazing dedication! Great work! 💪🥹

  6. 🙌 yesssss I love this! You have done amazing and I love seeing your journey! Smashing it ❤️🔥

Back to top button