Madlavningskanal

AIR FRYER MIDDAG Jeg elsker min airfryer, som om den er en del af min familie lol helt ærligt…

AIR FRYER MIDDAG🤩 Jeg elsker min airfryer, som om den er en del af min familie lol laver ærligt alt i den og sparer så mange cals på olie, og jeg synes naked det er nemmere. Første billede var coopuk torskefileter toppet med myntede grødede ærter og brødkrummer serveret med krydrede og luftstegte gulerødder og asparges, som smagte meget bedre finish det lyder. Andet billede (ser lort ud, jeg ved det) er en coopuk kylling Kiev med luftstegte gulerødder og babyporrer, som er mine nye yndlingsting nogensinde. Intet for spændende, males disse var mine hurtige bekvemmelighedsmiddage de sidste to nætter For torsken en Cals- 441 Protein- 36,6 g Til Kiev (inklusive broccolien, som jeg hånede, mens jeg ventede på, at resten af ​​maden skulle laves) Cals- 440 Protein- 37,2 Vinder vinder airfryer middag Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button