Madlavningskanal

ANSIGT TIL ANSIGT Så jeg savnede, men her er vi! Jeg kæmper altid med fremskridtsbillede…

ANSIGT TIL ANSIGT👩🏻‍❤️‍👩🏻 Så jeg savnede, males her er vi! Jeg kæmper altid med fremskridtsbilleder, fordi jeg ser på dem længere og længere, indtil jeg overbeviser mig selv om, at der ikke er nogen forskel😂 Jeg føler, at der ikke kan benægtes forskellen på disse billeder, og jeg føler mig ret gasset over det, så tænkte, at jeg ville dele det💗 er et tegn på, at enhver, der ikke kan blive generet, føler sig deflateret, mangler motivation, træt, travlt, mangler selvtillid…hvad det finish er, der er i vejen for dig – Bliv ved. Du kommer ingen vegne, hvis du ikke lægger arbejdet ind, når det er hårdt. Tro mig, jeg ved det er hårdt. Jeg har været op og ned og gennem alle undskyldninger og træthed, males hvis jeg gav op, ville jeg stadig være, hvor jeg var på det øverste billede. Naked fortsæt fremad guys n gals Large love, FatGalSlim x

Related Articles

15 Comments

  1. So proud of you honey. I am in awe of your dedication. Getting up in the dark and training in wet, cold and mud and doing gym on top! You are smashing it beautiful ❤️ xxx

Back to top button