Madlavningskanal

AV A LAFF Tag ikke dig selv for seriøst, for jeg lover, du vil fortryde det …

AV A LAFF😂 Tag ikke dig selv alt for seriøst, for jeg lover, du vil fortryde det, jeg ved godt, det ikke er så nemt som naked at sige ‘stress ikke’ ‘vær ikke ængstelig’ osv. osv. Males jo mere du presser dig selv ud af din komfortzone, jo mere vil du lære din hjerne, at alt er i orden, og ingen bekymrer sig om dig så meget, som du tror (på en god måde) Jeg plejede at gå på toilettet mellem øvelserne og græde af angst, jeg’ d tildække min krop så meget jeg kunne, havde dårlig kind fordi jeg ikke filmede mine sæt, associeret træning med angst, når det faktisk er det der har fjernet min angst! Nu falder jeg over at øve mig i håndstand, bærer ved et uheld for korte shorts, sætter stangen forkert op, holder et dødt hængende i 1 sekund, danser, prutter ved et uheld, filmer mine sæt, griner af mig selv, taler med andre mennesker i fitnesscenteret, pay attention fortsætter Pointen er, at jeg stadig er nervøs for at gøre meget af det, males jeg kan få mig selv til at gøre det, og det gør mig til en mere selvsikker individual hver gang, fordi jeg indser, at der ikke sker noget ondt… Lær at grine af dig selv, og du vandt Vær ikke bekymret for, om nogen andre gør det x Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

11 Comments

  1. Legend 🙌🏽 nothing but facts 💯 get comfortable being uncomfortable. Crazy how far youve come!

  2. I absolutely love this 😂❤️

Back to top button