Madlavningskanal

BAO&GYOZA Jeg fik en gyoza rulle, stempel og skær til jul og det er blevet…

BAO&GYOZA🥟 Jeg fik en gyoza rulle, stempel og skær til jul, og det er blevet min yndlings ting, jeg ejer😎 Jeg har lavet masser af bao boller før, males disse var et flop, og jeg ved ikke hvorfor😄 de smagte fint, males de var naked ‘t luftige, som de skulle være Overtrukket rejerne med sriracha tør krydderi og brødkrummer Brugte Costco kyllingestrimler og smidt dem i hoisin Lavet en frodig sød/syrlig/krydret syltet slaw Fyldte gyozaen med kødet fra heckfooduk salt og peber kyllingepølser og tilsat purløg og koriander Kogte lidt brocoli og grønne bønner i en bulgogi-sauce Lavede min yndlings-dipsauce nogensinde af: sojasauce, sesamolie, risvinseddike, chili, ingefær, hvidløg, sesamfrø og honning🤌🏼🤌🏼🤌🏼 🤌🏼 Alt kom sammen og var magisk. Sporede ikke denne, og jeg siger altid, at jeg vil spore bao-boller og sådan en dag, males livet er for kort til nogle ting, og det her er en af ​​dem😄 Filmede det hele, så det vil gøre et tiktok/hjul af processen hurtigst muligt! Det er noget people ville synes er virkelig svært/skæmmende at lave mad, males det er sjovt og nemmere finish du tror! Håber dette inspirerer nogen til at komme ud af deres komfortzone i køkkenet Huge love, FatGalSlim x

Related Articles

7 Comments

Back to top button