Madlavningskanal

BFG Så sprudlende af stolthed for mig selv og mit stærke røvhold for at konkurrere i …

BFG🧡 Så sprudlende af stolthed for mig selv og mit stærke røv-hold for at konkurrere i bristolfitnessgames i går🔥 dp.the.pt fortalte mig i et check-in i december, at han ville have mig til at konkurrere i år, og jeg grinede, da han sagde, at han mente marts /april tid😄 males jeg gjorde det!! Kom på tredjepladsen fra sidst, males efterlod alt på gulvet, og vi var oppe imod nogle absolutte vilde🔥 Så frodigt at have min familie, venner og kæreste der. Altid i mit hjørne og støtter mig💪🏼 Kunne ikke have gjort det uden min accomplice crissyy.t din forbandede legende Massiv tak til alle hos bprofitness og alle konkurrenterne for at lave den mest fantastiske atmosfære og sådan en positiv oplevelse til min første komp. Tid til at klatre op på ranglisten nu🔥💪🏼 Meget glad dame Kom derud og take a look at dig selv bande, du ved aldrig, hvad du kan opnå Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

11 Comments

  1. Elite level savagery put to the test ✅ Congrats this is big!

Back to top button