Madlavningskanal

BREAKFAST PITTA Indrømmet, dette er et hvidt billede, men enkelt er bedst nogle gange…

BREAKFAST PITTA🥓🍳🧀 Indrømmet, dette er et hvidt billede, males det enkle er nogle gange bedst, og den fede pige i mig levede for denne maccies-inspirerede breakky i morges 2 baconudskæringer, 1 skive ost og lidt æggehvide i en pitta med ketchup🤌🏼 beaut Cals- 400 Protein- 36g Sine Jeg tog afsted i weekenden, jeg har været nødt til at være så disciplineret med mig selv, fordi min ‘fuck it’-mentalitet har taget overhånd og ville naked spise og blive sur, males sommeren er ved at snige sig ind på mig og Jeg skal prøve at huske søde solkjolevibes ikke hættetrøjer/posetøj i 20 graders varme som før i tiden💪🏼 Når det så er sagt, så håber jeg, at alle har det sjovt at blive sur i weekenden Huge love, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button