Madlavningskanal

Chocolate Caramel Krispy Treats (Ikke sikker på, hvad jeg skal hedde disse) Jeg har været på en …

Chocolate Caramel Krispy Treats (Ikke sikker på, hvad de skal hedde) 🤷🏼‍♀️ Jeg har været på et Sweet kick på det seneste. Disse er helt klart en af ​​mine favoritter indtil videre. Nemt, lækkert og de tilfredsstiller enhver sukkertrang uden at give mine energier en kæmpe spids Karamel- 2 T kokosolie 1/four t Vanilje 1/Three C cremet PB 1/four C ahornsirup 2 kopper Commerce Joe’s Puffed Rice eller rice crispy’s 1 T chiafrø Smeltet vegansk chokolade 1. Bland karamelingredienserne sammen og kom 2/Three af blandingen sammen med de puffede ris. Tryk hårdt ned i en bradepande, indtil den er glat og jævn på toppen. Frys i 20 minutter 2. Tilsæt den resterende karamel på toppen og lad den fryse yderligere 15 til 20 minutter. 3. Smelt chokolade og skær derefter dine rispuster i små firkanter og dyp dem i chokoladen, der dækker dem helt. Drys lidt kokos og tilbage i fryseren i yderligere 15 minutter. Hvis der er nogle tilbage..Jeg kan godt lide at opbevare dem i fryseren. Holder dem friske, kolde og lækre

Related Articles

4 Comments

Back to top button