Madlavningskanal

Chokolade Chia Pudding Jeg er bestemt en slik person, men på det seneste har jeg været…

Chokolade Chia Pudding 🍓 Jeg er bestemt et slikmenneske, males på det seneste har jeg mere og mere bemærket den indflydelse de har på min krop og energi. Jeg vil stadig spise dem, males her er for at finde sundere måder at forkæle ❤️ Denne chokoladebudding ramte virkelig plet! Du skal bruge- half of C + 1 T Chiafrø 1 half of C plantebaseret mælk (jeg brugte vaniljehavre) half of C ahornsirup 1/Three C kakaopulver 1 t vanilje 1/Three t salt 1 Bland alle ingredienser godt og lad det sidde i køleskabet i 2 timer 2. Fjern og mix på højt niveau indtil det er helt glat 3. Tilbage i køleskabet i endnu en time og derefter i fryseren i 20 minutter før servering (valgfrit, males anbefales klart) Pyntet med kokospiskefløde og jordbær 🍓 Nyd det og lad mig vide, hvis du laver det!

Related Articles

Back to top button