Madlavningskanal

“Creamy Raw Zoodles” (rå uge) 15 minutter og overraskende lækker sauce-…

“Creamy Uncooked Zoodles” (rå uge) 15 minutter og overraskende lækker 😋 Sauce- half of af en zucchini half of kop hampefrø Saft af en halv citron 🍋 half of kop vand 1/four tsk salt, paprika og peber 1/four tsk slapyamama 1 tsk persille og basilikum 🌿 Pasta- 1 half of zucchini i spiral 6 til eight cherrytomater 🍅 i tern Håndfuld pekannødder ~Mix alle sauce ingredienser til en jævn smag og tilsæt mere salt, hvis det er nødvendigt 🙂 Tilføj sauce, zoodles , tomater og pekannødder sammen og nyd! 🤗🌱❤️ Hvordan er dit forhold til mad? Tænker du på det konstant? Spiser du det, der giver dig liv og energi, eller spiser du for at tilfredsstille trangen? Spiser du det, du ved, får dig til at føle dig godt tilpas, eller spiser du for at have det godt i øjeblikket? Jeg går frem og tilbage med det her. Jeg elsker mad, og den del vil ikke forsvinde, males jeg vil gerne spise på en måde, så jeg føler mig energisk og fuld af et liv. Jeg hader at føle mig sur, oppustet og sløv.. som virkelig hader det. Udover at ingen af ​​mine bukser passede mig 😬 På det seneste oplevede jeg, at jeg spiste mere finish det, der føltes godt. Der er altid et dybere drawback btw. Anyway…. Jeg besluttede at udfordre mig selv med en uges råkost! Dette udfordrede mig også til at lave rå måltider ud over at spise gulerødder og selleri lol. Der kom ikke noget ud billede værdigt bortset fra dette, males jeg vil dele alt i historierne. Min take away.. Jeg havde det ret forfærdeligt de første three dage og derefter fantastisk. Energisk, skarp og hurtigt begyndte min trang at blive mindre. Jeg vil helt sikkert begynde at lave et par dage om ugen råt. Vil du prøve en uge med rå? Yay or nej vegan.superior vegan_flavour vegan.each day.recipes finest.plantbased.tecipe vegan_veganlife . .

Related Articles

Back to top button