Madlavningskanal

CRIMBO DINNER Lavede en tidlig julemiddag til mine piger i tirsdags! jeg lavede en w…

CRIMBO DINNER🎄 Lavede en tidlig julemiddag til mine piger i tirsdags! Jeg lavede en vintergrøntsagskrydret suppe og rejecocktail som forret og derefter oksekød og en nøddesteg med alle mine yndlingssider til hovedret. Jeg købte en Xmas log til budding, males Prosecco’en kom først til os🥴 Jeg synes ikke det var mit fineste arbejde, males alle var glade, og det var sĂĄ godt at have os alle sammen❤️ Jeg sporede det ikke, da det ikke var det det handlede om, males det ville alligevel have været meningsløst, for jeg sank alt for meget Prosecco før underneath og efter🤦🏻‍♀️ Tid til at regere lidt resten af ​​mĂĄneden bortset fra den retailer dag og følge med i hun og kedelklokker Jeg hĂĄber, at alle har det frodigt, males hvis nogen har det svært, sĂĄ tro ikke, at du ikke skal være det, naked fordi det er jul. Gør hvad du skal gøre for at fĂĄ dig igennem det, hvis det er hĂĄrdt❤️ Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button