Madlavningskanal

Dans… en af ​​mine mange kærligheder og en af ​​grundene til, at jeg vælger den kost, jeg laver. jeg l…

Dans… en af ​​mine mange kærligheder og en af ​​grundene til, at jeg vælger den kost, jeg laver. Jeg kan godt lide at have det godt, og jeg vil gerne have energi til at leve fuldt ud. Jeg hader at føle mig oppustet, træg og fysisk holdt tilbage på grund af madvalg. På det seneste har jeg fulgt ekstra nøje med i, hvad jeg spiser, fordi jeg er begyndt at indse, at der er en stor mængde ting, jeg er følsom over for. Indtil videre ser jeg meget tydeligt, at næsten alt forarbejdet, alt med meget olie, åbenbart sukker… påvirker mig stærkt. Det er ikke retailer åbenbaringer, males jo mere jeg begrænser dem, jo ​​bedre føler jeg mig. Vær opmærksom på din krop og ikke kun hvad andre fortæller dig. Bliv følsom over for, hvad din krop har brug for for at trives..

Related Articles

2 Comments

  1. Yes! I am gluten & dairy free now for over 3 years & am dropping most grains from my diet as well due to a chronic digestive issue & damaged system. It makes a huge difference for me even though it will never be perfect. I love your posts & get lots of great ideas! 😊

Back to top button