Madlavningskanal

“Delicious Veggie Chili” Jeg kunne spise chili et par gange om ugen. Chili med Frito…

“Scrumptious Veggie Chili” Jeg kunne spise chili et par gange om ugen. Chili med Fritos har altid været min favorit, males jeg vil spise den, uanset hvad den kommer! Det er lidt grimt at tænke på nu, males som teenager plejer jeg at gå til Wendy’s efter kirke om onsdagen, og jeg fik altid chili! Gud ved, hvad de puttede i det, males det var helt sikkert, da jeg begyndte at elske det. Her er en meget sundere og lækrere chili finish Wendy’s lol Ingredienser ~ 1 mellemstor sød kartoffel i tern ~ 1 dåse pinto bønner vasket ~ 2 stilke selleri i tern ~ 1 dåse ildstegt i tern øvrige ingredienser og lad simre i 20 minutter. Så nemt!! thefeedfeed vegspirationfeed

Related Articles

Back to top button