Madlavningskanal

Du vil finde mig blandt blomsterne i dag i solskinnet og nipper til min hjemmelavede…

Du vil finde mig blandt blomsterne i dag i solskinnet og nipper til min hjemmelavede Lemoncello. 🤣😂🍋🍋🍋🍋🍋 Historien til flasken, for et par år siden, havde jeg fulgt min mor og far tilbage til Italien, og min bedste ven kom for at se landsbyen, hvor min mor og far kom fra i Toscana, Italien. Mens min ven og jeg rejste lidt væk fra landsbyen et par dage advert gangen, købte denne lille flaske i Firenze 😉😂efter et par Spritzers og Vino .💃🏼💃🏼👯‍♀️ Hvor var det en fantastisk tid, og jeg Jeg er glad for, at vi fik delt tiden sammen med at lære om min arv, en fantastisk tid, især i Positano. 🤔 Enhver vej tilbage til Lemoncello-flasken holdt jeg den i min kuffert, og den rejste tom med mig, indtil vi vendte hjem. Jeg laver nu min egen hjemmelavede Lemoncello og værdsætter minderne om en vidunderlig tur, som var den sidste tid sammen med begge mine forældre. Far døde for six år siden i denne måned. Jeg savner hans historier og hans selskab. 🥰 Jeg håber, at vi kan rejse sikkert endnu en gang for at besøge mange vidunderlige steder igen. God uge til alle 🙋‍♀️💕🌸🌼 dozzaskitchen . . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button