Madlavningskanal

FAJITA BELL BOATS sendte mig denne opskrift, og jeg brugte den ikke, men inspo var v…

FAJITA BELL BOATS🌶🤩 dp.the.pt sendte mig denne opskrift, og jeg brugte den ikke, males inspo blev meget værdsat🤩 Jeg hader naked at følge opskrifter, det irriterer mig😄 In any case jeg lavede en blanding ud på kyllingebryst, peberfrugt (brugte toppene, som jeg skar af), forårsløg, ris, fajita-krydderi, tomatpuré, chili og koriander Fyldt alt det i 2 peberfrugter, som jeg allerede havde parkeret kogt i airfryeren Toppet med fedtfattig ost og slået tilbage i airfryeren (jeg slog den ikke ind, jeg balancerede bakken som en fed knægt, der klamrede sig til at vinde et æg- og skeløb) Salat og salsa obvs Cals- 486 Protein- 68g Volumenspisning og smadre livet i forberedelse til Parklife🤩 Stor kærlighed , FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button