Madlavningskanal

Fluffy veganske blåbærmuffins blomster eller en kurv med muffins – som ville…

Fluffy Vegan Blueberry Muffins ❤️ Blomster eller en kurv med muffins – hvad vil du helst til Valentinsdag 😁 Lad mig naked sige, muffins hver dag for mig! Desuden er de fleste veganske muffins, jeg har, tætte. Disse var små, males fluffy. Så lækkert! 🫐 1 C universalmel 🫐 1 Coat mel 🫐 1 t tapiokamel (eller majsstivelse) 🫐 2 t bagepulver 🫐 1/four t salt ❤️ Bland det hele sammen. Tilsæt derefter i samme skål.. 🫐 1 C Kærnemælk (1 c V mælk + 1 T ACV) 🫐 1/Three C raps- eller kokosolie 🫐 1 t Vanilje 🫐 3/four C kokossukker ❤️ Bland det hele sammen.. don’ t over combine! 🫐 1 C blåbær- Jeg brugte frosne, så jeg kunne få mere juice. Jeg varmede dem op med et t sukker ❤️ tilsæt dine blåbær ❤️ fyld hver enkelt næsten til toppen. De vil ikke stige meget. ❤️ tilsæt lidt groft sukker til toppen ❤️ bag ved 400 i 20 minutter eller til de begynder at brune ❤️ server med lidt smør ❤️ tak senere 🙋🏼‍♀️

Related Articles

Back to top button