Madlavningskanal

Folk spørger mig altid, hvad der var det sværeste at “give op”, da jeg blev veganer.

Folks spørger mig altid, hvad der var det sværeste at “give op”, da jeg blev veganer. I starten ville mit svar altid være fisk og skaldyr. Males som årene går, har jeg prøvet og eksperimenteret med flere ingredienser, finish jeg nogensinde har haft før. Jeg har indset, at jeg aldrig rigtig “opgav” noget, fordi jeg har fundet nye måder at nyde dem på!! I hvert fald… det var min lille rant. DIN PIGE ER FRA MARYLAND! Så du ved allerede, at jeg var nødt til at prøve krabbekager🤩 tak miss iamtabithabrown for inspirationen. Ingredienser -1 dåse jackfruit (skyllet) -1 dåse palmehjerte (skyllet) -1 stilk selleri hakket -1/2 hakket gult løg -Three spsk norikake krydderi traderjoes -Three spsk previous bay -1 spsk hvidløgspulver -2 tsk dild ukrudt -1/four kop kokosflager -3/four kop brødkrummer -scoop vegan Mayo -2 spsk olivenolie **tilsæt agave, hvis blandingen smager lidt eddike fra ingredienserne på dåse Vejledning: Kom alle ingredienserne i foodprocessoren og puls til det er fint. Tilsæt krydderier, kokosflager, brødkrummer og olivenolie og fold i. Kind til bøffer og læg dem i airfryeren. Placer på skaldyrsmiljøet og lav mad!

Related Articles

3 Comments

  1. This looks SO unbelievably good 😍 I hope you’re having a fabulous week!

Back to top button