Madlavningskanal

Fuldstændig Raw Curry Ret stolt af denne, jeg lavede den på min rå-uge og nej…

Fully Uncooked Curry 😳🌱 Ret stolt af denne 🥰🤗 Jeg lavede den på min uncooked week, og nu bliver den helt sikkert en quick bestanddel. En stor ting ved dette er, at det ikke tager lang tid eller bruger mange retter. Jeg hader retter 😳 Sauce- -halvdel af en zucchini -1 kop udblødte cashewnødder -1 half T ernæringsgær -1 C vand -1/2 t Salt og peber (tilsæt mere hvis nødvendigt) -1 half t karrypulver -1/2 t gurkemeje Mix alle sauceingredienserne til en jævn masse. Tilsæt mere vand, hvis det er for tykt. Smag til og tilsæt mere krydderi hvis det er nødvendigt (jeg kan altid lide lidt mere 🙂 “ris” -2 kopper blomkålsris -et æble skåret i meget små stykker eller pulseret -1 t salt og peber (mere eller mindre efter smag) Bland det hele sammen🌱 Til toppen hakkede jeg nogle cherrytomater, avocado og koriander 🌿 Hvis du prøver det, så lad mig det vide 🙂 thefeedfeed.vegan

Related Articles

2 Comments

  1. #easyvegancooking #Easyvegandinners #veganfood #vegangirl #vegankday #veganshare #recipeideas #recipeoftheweek #quickrecipe #healthyfoodcreation #healthyfoodrecipes #healthyfoodinspo #healthyfoodblog #healthyfoodchoice #healthyfoodsharing#healthyfoodlover

Back to top button