Madlavningskanal

God ole Vegansk Spaghetti Intet super originalt her, men hvis du havde brug for en …

God ole Vegansk Spaghetti 🍝❤️ Ikke noget tremendous originalt her, males hvis du skulle have brug for en påmindelse om, hvor nemt det kan være at lave vegansk.. right here you go 😃 I ferien lavede min mor den lækreste spaghetti sauce, jeg har smagt så af selvfølgelig skulle jeg klare det så snart jeg kom hjem. Jeg fik øje på det hele, males vil give dig ingredienserne 😃 Tomatbasilikumsauce Hakket oliven medley (nøgleingrediens) Lille sødt løg hakket 1 stilk selleri hakket (små stykker) Veggie crumbles Tomatpasta Tørret basilikum og persille Sukker Ahornsirup 1. Sauter løg og selleri i fem minutter. Tilsæt grøntsagscrumbles og lidt vand. Bland i ahornsirup 2. Tilsæt sauce, pasta, oliven og krydderier 3. Tilsæt mere vand, hvis det er tykt 4. Tilsæt salt efter smag (oliven giver en masse salt, så du behøver ikke en masse) Jeg laver det igen snart og vil tilføje mål ❤️

Related Articles

One Comment

Back to top button