Madlavningskanal

HÆFTIG SALAT At prøve at skære ned på mine kalorier betyder at spise lige så meget mad til…

HEFTY SALAT🥗 At prøve at skære mine cals ned betyder at spise så meget mad for så få cals som muligt, hvilket normalt betyder retailer gurtsalater. Jeg blandede 120 g dåse tun, en hel dåse blandet bønnesalat, 160 g yog og naked krydderier for at lave tunmayo’er hench-kusine smækkede et læs grønne blade og noget varm sauce ovenpå og vejede det hele på 843 g Ronald har at byde på Når det er sagt, skal jeg spise som three Large Macs for at føle mig så mæt, som denne salat fik mig til at føle mig, og det vil ikke gøre mig plettet eller føle mig grim Cals- 526 Protein- 53,9 g Hvis tirsdagen rammer dig hårdt og du har lyst til at opgive dine gode vaner- lad være med at gøre det sis. Det vil ikke være det værd. Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

3 Comments

  1. same i’m trying to cut my calories down, we’ll see how I get on. Good luck though hun we can do this x

Back to top button