Madlavningskanal

Hendes husbond og jeg ringede ind til et lokalt bageri for at hente noget fuldkornsbrød til…

Hendes husbond og jeg ringede ind til et lokalt bageri for at hente noget fuldkornsbrød til frokost efter en aftale på vej hjem, og hendes husbond så desserterne i vinduet, og hendes husbond går, jeg ville nok gerne have en af ​​dem …. Jeg nævnte hurtigt, at jeg ville lave en til dig. Vi kommer hjem og hendes husbond går, skal du lave en til mig nu 🤣😂 mig’… tænkte han ville have glemt det… ja selvfølgelig skat 🤦‍♀️🙄🤪😂 Går aldrig glip af et beat 😂 så jeg tænkte jeg ville ændre opskriften 🍋🍋 🍋🍋 Citrongittercremeopskrift 2x 200 g Arnott Gitterkiks linje bageplade med halvdelen af ​​kiksene. Vaniljecreme 2 half of dl mælk i en gryde på komfuret below opvarmning. I en lille kande …tilsæt four retailer spsk Custard Pulver eight spsk sukker 1 spsk majsmel half of kop mælk Rør indtil det er blandet igennem og tilsæt mælken i gryden. Bliv ved med at røre, indtil det tykner, så det ikke sætter sig quick i bunden af ​​gryden. Når det er tyknet … tilsæt 1 æggeblomme 2 spsk fintrevet citronskal 🍋🍋🍋 1 tsk Vaniljebønneekstrakt 1 spsk citronsaft Bliv ved med at røre. Når alt er blandet og cremecremen er tyknet. Hæld over gitterkiks finish Beklæd toppen af ​​skiven med endnu et lag kiks. Stil den i køleskabet, lad den køle af i en time, og lav en glasur, der dækker skiven. Florsukker Saft af en citron 1 spsk margarine Lidt vand til at blande sammen Dæk skiven til og tilbage i køleskabet 🍋🍋🍋 dozzaskitchen . . . .

Related Articles

Back to top button