Madlavningskanal

HOT & SOUR SUPPE Dette var at dø for fuld gennemsigtighed Jeg brugte det meste af mine kalorier…

HOT&SOUR SUPPE🍜 Dette var til at dø for🤤 fuld gennemsigtighed Jeg brugte de fleste af mine kalorier på en maccies og 2 snacks i dag, så jeg havde brug for en ordentlig middag med lavt kalorieindhold, og det skuffede ikke🤤 Jeg brugte en varm og sur suppepasta-blanding. fik fra et kinesisk supermarked, hønsefond, kål, peberfrugt, løg, hvidløg og ingefærpasta, sriracha, vermicelli nudler, rejer og æggehvider (det er ikke så groft, som det lyder) Lyder af meget, males du skal virkelig naked hakke det hele op og skub det i en gryde, så det er hurtigt, nemt, SÅ mættende og trøstende og fik al den flava, det er helt sikkert min nye yndlings Cals- 214 Protein- 15,2 g Vil deffo bruge dette til et måltid på en dag, hvor jeg skal ud drikker eller spiser et højt kaloriemål et andet sted på dagen. Det handler ikke om helt at skære tingene ud af din livsstil, naked om at få det til at fungere omkring dine mål Massive love, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button