Madlavningskanal

HUNTERS CHICKEN Vinder af et måltid denne her, hvis nogen buldrer eller leder efter …

HUNTERS CHICKEN🍽 Vinder af et måltid denne her🤤 hvis der er nogen, der fylder eller leder efter et måltid med højt proteinindhold, er det det her🤩 Havde lyst til pub grub, og jeg kan altid godt lide ideen med hunters rooster, males jeg synes, det ser altid en smule rank ud, når jeg se en anden få det ost med reduceret fedtindhold i 2 minutter Hæld 33 g bbq-sauce ovenpå Airfryer hjemmelavede chips til sejren og ærter til sundhed Cals- 831 Protein- 100g🤩 Jeg havde masser af cals tilbage i går, males hvis du ville have dette til at være tættere på 500-600 cals, du kunne have 100 g mindre kylling, brug en zero cal bbq sauce og måske mindre chips, males jeg var ikke ved at smide en kvart kartoffel ud😅 Jeg har en lorte uge, males jeg er stolt af mig selv, fordi jeg ikke tøvede eller gav op! Håber I alle har det godt❤️ Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

2 Comments

  1. This looks insane, given me some inspo for my tea tonight ❤️

Back to top button