Madlavningskanal

Hvem elsker ikke sprøde rosenkål?! Jeg sværger, jeg har opdaget hacket på h

Hvem elsker ikke sprøde rosenkål?! Jeg sværger, jeg har opdaget hacket til, hvordan man ENDELIG får min Bruxelles tremendous sprød lige ud af ovnen, og det er så enkelt. Nøgleingrediensen: olie med et højt røgpunkt. Ingredienser – rosenkål – salt – peber – four spsk vegetabilsk olie – balsamicoglasur til servering Vejledning: Forvarm ovnen til 400 grader. Vask Bruxelles og dup tør med køkkenrulle. Skær i halve (prøv at adskille blade så meget du kan for at få ekstra sprødhed). Læg på beklædt bageplade. Dryp vegetabilsk olie og dæk med salt og peber (ganske elskværdigt). Kog i 30 minutter eller indtil de er sprøde og dryp med balsamicoglasur!!

Related Articles

10 Comments

  1. Yum! One of my faves…I toss in avocado oil, a lil S n P, 425°F for 20 min, flip half way through and mm mmmm

  2. They look delish, I can’t understand why some people don’t like sprouts 😍

Back to top button