Madlavningskanal

I morgen er det min kærestes fødselsdag, så jeg besluttede at piske en af ​​hans yndlings

I morgen er det min kærestes fødselsdag, så jeg besluttede mig for at piske en af ​​hans yndlingsdesserter, jeg har lavet… VEGAN HVID CHOKOLADE MACADAMIA NØDDECOOKIES!!! Han er ikke veganer, males disse kæbekager bestod vibe-tjekket for ham!! Ingredienser: -1/four kop + 2 spsk truvia brun farinblanding -1/four kop stuetemp kokosolie -Three spsk mælkefri yoghurt (jeg brugte usødet kokos) -2 spsk mælkefri mælk (jeg brugte mandel) -1 tsk vanilje ekstrakt – 1 1/Three kop mel (jeg brugte havre) -1/2 tsk bagepulver -1/four tsk natron -1/four tsk salt -1/Three kop macadamianødder -3/four kop veganske hvide chokoladechips ( Jeg brugte nestle allergifrie) **tilsæt proteinpulver, hvis det ønskes, males du skal muligvis tilføje lidt mere mælk, hvis det bliver for tørt. Instruktioner Kom kokosolie og sukker i en skål og bland med en håndmixer for at creme . Tilsæt derefter de våde ingredienser og bland til det er godt blandet. Tilsæt tørre ingredienser og bland, indtil det er godt blandet. Tilsæt macadamianødder og hvide chokoladechips og fold blandingen til en stor kugle. Skrab dejen fra kuglen med en ske og gaffel til en lille kugle, læg den i en foret bageplade. Stil bakken i fryseren i 30 minutter. Forvarm ovnen til 375F. Sæt pladen i ovnen og bag i 10 minutter. Prøv at smadre kuglerne med bunden af ​​et krus, så de bliver lidt flade og bag dem i eight minutter mere. Lad småkagerne køle helt af på bakken, efter du har taget dem ud. Jeg ejer ikke rettighederne til denne musik!!

Related Articles

Back to top button