Madlavningskanal

Jamen sikke et par uger på farten vi har haft. Hendes husbond har haft en skulder…

Jamen sikke et par uger på farten vi har haft. Hendes husbond har fået en skulderoperation i sidste uge og er nu i bedring og i slynge. I slutningen af ​​denne uge skal vi begge have vores vaccine. 🌸🌸🌸 Så i aften besluttede jeg mig for at lave en Chardonnay fuldkorns sennep kyllingemiddag. Det meste af tiden laver jeg mad fra fluen, da jeg ikke er sikker. 😂🤣 Denne ret har jeg ikke lavet i et stykke tid. Den er lækker, jeg serverede den med en salat, males grøntsager er også gode, brug det du har i køleskabet eller fryseren gør livet nemt. 🌸🌸🌸 2x kyllingebryst skåret på tværs i mindre og tyndere portioner Varm en gryde op Tilsæt olivenolie Tilsæt salvie, rosmarin, hvidløg, peberkorn og havsalt. Placer i kylling og steg indtil brun begge sider derefter tilføje half kop sprød hvidvin jeg brugte Chardonnay. half af en frisk citronsaft Tilsæt 2 spsk fuldkornssennep og to skefulde fløde eller almindelig yoghurt, alt efter hvad du ønsker. Jeg tilføjede også ristede røde peberfrugter Dæk og lad det koge ind i saften i 15-20 minutter. Server med enten grøntsager eller salat. 🌸🌸🌸 dozzaskitchen . . .

Related Articles

Back to top button