Madlavningskanal

JEG FÅR GODT Okay, så i dag havde jeg joggere på til træningscenteret igen, hvilket jeg aldrig plejer…

I FEL GOOD males jeg trænede for fanden hårdt (obvs), så jeg var nødt til at se min frygt for stramt tøj og tykke arme i øjnene og piske det af. Jeg har altid bekymret mig om, hvad people synes om min større krop, så i dag indså jeg… ingen tænker noget forårsager de har for travlt med at tænke på sig selv😂 og hvis de er ligeglade, påvirker det stadig ikke mit liv sååå… Win win virkelig🤙🏼 Lille sejr for nogle, males dette er mig på vej til at bære en sports-bh uden prime eller endda bikini en dag💭 Stor eller lille, selvsikker eller bevidst, alle fortjener at føle sig godt tilpas i deres egen hud, så her er til de små ting❤️ Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

15 Comments

  1. You go girl proud of u!! 😍 u should never worry but I get how u feel, people are just too nosey xxxx

  2. Yesss girl 👏👏👏 you look amazing 😍 keep on smashing it , you are doing great ❤️

Back to top button