Madlavningskanal

Jeg ved, jeg ved det, jeg har allerede lagt græskarmuffins op på mit feed. MEN her er en ne

Jeg ved, jeg ved det, jeg har allerede lagt græskarmuffins op på mit feed. MEN, her er en ny, forbedret og LIDT sundere opskrift, der bruger mindre sukker!! Ingredienser -1 3/four kop fuldkornshvedemel -1,5 tsk natron -2 tsk kanel -1/2 tsk muskatnød -1/2 tsk ingefær -1/four tsk malede nelliker -1/2 tsk salt -1 kop lakantocuu munk frugtsødemiddel -1/four kop stevia brun farinblanding -1/2 kop usødet æblemos -1/2 kop kokosolie -2 tsk vaniljeekstrakt -2 skeer proteinpulver uden smag (jeg brugte drinkorgain) Instruktioner: Anbring alle våde ingredienser i en skål og mix til det er godt blandet. Tilsæt tørre ingredienser og bland igen. Bages ved 350F i 20 minutter, eller indtil du kan stikke den med en tandstik, og der ikke er dej på pinden. NYD🤩🤩 Jeg ejer ikke rettighederne til denne musik!

Related Articles

Back to top button