Madlavningskanal

Jeg ville virkelig elske at give dig et smukt osteagtigt citat her, men selvom jeg var en…

Jeg ville virkelig elske at give dig et smukt osteagtigt citat her, males selvom jeg var en anstændig forfatter og ordene væltede smukt ud, kan jeg naked ikke få mig selv til at gøre det 🤦🏼‍♀️😂 At være i naturen får mig til at føle mig så forbundet med noget, der er meget større finish mig…Dvs., når jeg kan holde mit sind fra at blive viklet ind i det konstante “hvad er det næste” 🙄 Hvordan kan det være, at du kan være det smukkeste af steder, og dit sind naked synger samme ole melodi “what’s subsequent, what’s subsequent” Hvis du naked for et par øjeblikke kan tage afstand fra den konstante snak, der foregår i dit hoved.. det er en smuk ting Mere om dette kommer 😁❤️🙏🏻

Related Articles

3 Comments

  1. Absolutely! Being authentic is the best way to express yourself! Wonderfully done 😃

Back to top button