Madlavningskanal

KEBAB Jeg siger det før, og jeg siger det igen, hvis du kan lave et ordentligt hjem…

KEBAB🤤 Jeg siger det før, og jeg siger det igen, hvis du kan lave en ordentlig hjemmelavet kebab, så vinder du🙌🏼 så længe du kan lide kebab altså…. De er så lækre, nemme og føles som en takeaway-forkælelse hver gang! Jeg køber kebabkrydderiblandinger hvor som helst, smækker det på noget kylling og slår det i airfryeren. Lav en slags salatsituation – du kan bogstaveligt talt købe poser med salat, hvis du er doven, så ingen undskyldning Sprint det på en pitta (kunne bruge en halv pitta, hvis du føler dig ekstra tynd) Slap på nogle low cal saucer! Jeg brugte lys mayo og kebabshop chili og hvidløgssauce (fra B&M) Puttede lidt agurk på siden for sundheden og wham- en kebab selv bossman ville være stolt af Cals- 572 Protein- 68,4g Jeg er på rulle i denne uge og håber (arbejder) på endnu et kg tab💪🏼 Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button