Madlavningskanal

KINESISK FAKEAWAY Maaaaaaaate kan ikke fortælle dig, hvor meget jeg havde brug for det her var cravin…

KINESISK FAKEAWAY🥡 Maaaaaaaate kan ikke fortælle dig, hvor meget jeg havde brug for det her🤤 har længe haft lyst til en kinesisk takeaway, males det er en af ​​de takeaways, som jeg ikke rigtig kan gøre på en måde, der ikke ødelægger en hel uges arbejde😄 Jeg regner med hvad jeg spiser når jeg får en kommer op på omkring 4.000 cal eeeeassy😅 Så alligevel Cavelo Nero (kål) i airfryeren i 10 min = sprød tang Butik købte sprød strimlet oksekød luftstegt og blandet igennem noget sød chilisauce og sojasauce med peberfrugt Kylling i type bønnesauce med peberfrugt og løg Lidt kogt ris til at opsuge det hele Bosh Dette er en ret heftig portion, males det er sådan jeg kan lide det. Jeg vil snart lave hjemmelavet sprødt oksekød, som vil være langt lavere finish købt i butikken n del det med jer alle. Højt kalorieindhold til en middag, males meget bedre finish at få den rigtige vare, og jeg fik det til at fungere for min dag Cals- 1.050 Protein- 60 g 😄 Håber alles uge er startet godt, og hvis ikke, har du 6 dage mere at ordne det!! Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

8 Comments

Back to top button