Madlavningskanal

LÆSTEDE FRIES Ligger i øjeblikket i madkoma og skriver dette og er så glad for det…

LÆSTE FREMMER🤤 Ligger i madkoma og skriver dette og er så glad for det🤤 har lyst til beskidt fræk mad, og jeg vil altid bestille de fyldte pommes frites på mit arbejde, males jeg ved, at jeg ikke kunne passe dem ind i mine kalorier, mens jeg var mæt nok… så Jeg gjorde det selv 1 regular kartoffel, 1 sød kartoffel (både kogt og luftstegt i krydderier), 80 g kyllingebryst (ovnstegt og strimlet), et løg, half of peberfrugt, fedtfattig ost, grøn yoghurt, salsa og jalapeños 🤤🤤 Jeg er så besat af denne 100% vil have det igen på et par forskellige måder. Kunne deffo have en mindre portion og stadig være tilfreds, males nogle gange vil jeg naked blive fyldt og tilfreds, så dette er perfekt Cals- 684 Protein- 43.four Lad ikke dig selv tro, at du ikke kan proppe dig selv med peng-mad og stadig tabe dig! Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button