Madlavningskanal

LAKSRISSKÅL Tilfældig, uplanlagt middag med ting, der var i på arbejde, og jeg…

LAKSRISSKÅL🍚 Tilfældig, uplanlagt aftensmad med ting, der var med på arbejdet, og det var så godt🤩 Jeg tilberedte laksen i ovnen med en smule honning, hvidløgssalt og fiskesauce tildarice basmatiris, hver gang det er så nemt og perfekt tekstur for mig Agurk blandet med Worcestershire sauce (der var ingen soja eller hvid eddike på arbejde, så jeg improviserede, og det virkede), en lille smule jordnøddesmør og noget sauce fra en pakke nudler😄 En radise og lidt forårsløg til knas og farve 👌🏼 All spherical gode grub Cals- 590 Protein- 30,four g Mandag er næsten overstået fyre og piger, jeg håber alle har haft en god begin på ugen🙌🏼 få dine træningspas og måltider planlagt, hvis du ikke allerede har gjort det, og få tid til en mad store, så du er fyldt op til ugen! Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button