Madlavningskanal

Lavt kalorieindhold? Fri for raffineret sukker? Olie fri? Fuld af frugt? TILMELD MIG!! jeg har været

Lavt kalorieindhold? Fri for raffineret sukker? Olie fri? Fuld af frugt? TILMELD MIG!! Jeg har forsøgt at inkorporere mindre forarbejdede olier i min kost, fordi jeg ønsker at fokusere mere på sunde naturlige fedtstoffer. At bage med mere rene ingredienser er bestemt vanskeligt og vil kræve mere øvelse, males disse muffins blev ret gode!! 🙈 TRIPLE BERRY MUFFINS -Three kopper havregryn -Four tsk bagepulver -1 kop munkefrugt sødemiddel -1 spsk kanel -1/Four tsk salt -1/2 kop usødet æblemos -1,5 kop blanding mandelmælk -1,5 kop instruktion frosset bær Three kopper havre i en blender og mix indtil det bliver til et mel. Tilsæt mel i en skål med andre tørre ingredienser. Bland de tørre ingredienser. Tilsæt våde ingredienser udover bær og bland godt. Fold blandede bær i, og sæt dem i en 400F ovn og bag dem i 20 minutter, eller indtil en tandstikker kommer ren ud efter at have prikket den. Lad køle af i muffinsforme i 10 minutter😋 Jeg ejer ikke rettighederne til denne musik!!

Related Articles

7 Comments

  1. These colors are amazing. 😍 We would love one of these today.

  2. You are amazing with all of these delicious,homemade, heathy goodies! ❤️

Back to top button