Madlavningskanal

Lazy Vegan Lasagne Jeg havde ikke tænkt mig at poste dette, så mine mål bliver ikke …

Lazy Vegan Lasagne 😍 Jeg havde ikke tænkt mig at poste dette, så mine mål vil ikke være nøjagtige 😬 males det er så nemt og ville være meget svært at rode. Hvis du går den nemme rute (hvilket jeg gjorde), er alt hvad du behøver 15 minutter! Ingredienser – 2 kopper vand – 2 kopper grøntsagsbouillon – ca. 1 1/2 kopper spaghetti sauce – 1 dåse små tomater i tern – 1 kop veggie crumble – 3/Four kop cashew eller kokoscreme (jeg brugte omkring 1/Four c kokosfløde, males jeg kunne smage det, så jeg lavede lidt cashewcreme og brugte endnu en halv kop – ca en kop frossen spinat (eller mere) 🤷🏼‍♀️ – oregano, hvidløgspulver og basilikum – halv boks lasagne nudler brudt op – Vegansk mozzarellaost 1. Convey dit vand og bouillon i kog, skru derefter ned og tilsæt dine tomater og spaghetti-sauce i tern og varm igennem 2. Tilsæt veggiecrumbles, spinat og nudler og kog indtil nudlerne er bløde 3. Rør cashew eller kokosnød i fløde og lad varme 1 eller 2 minutter mere 4. Pynt med mozzarellaost og server

Related Articles

5 Comments

Back to top button