Madlavningskanal

LO-DEJ PIZZA Jeg prøvede baser i aften, og verden af ​​vægttab skal…

LO-DEJ PIZZA🍕 Jeg prøvede lodough.co baser i aften, og verden af ​​vægttab skal læres at kende!!!! Disse dangerous boys er kun 39 cals per base?!? Når det er tilberedt, er det dybest set som at have en tortilla wrap pizzabund, males for ikke nær så mange kalorier!! Jeg er faktisk rystet over, hvor gode disse var, jeg havde to pizzaer😄 Lidt sidesalat til grønt Pizzaen på dette billede med toppings var 213 cals😂 Så for two pizzaer+ min salat…. Cals- 351 Protein- 21,7 g Indrømmet, dette er lavt proteinindhold, males du kan bruge proteinost eller have noget kylling ved siden af ​​salaten eller naked have større protein i resten af ​​dine måltider/snacks om dagen, hvis du ville have det til aftensmad Absolut banger i mine bøger n vil købe igen Håber mandagen ikke var så slem for alle Massive love, FatGalSlim x

Related Articles

4 Comments

  1. 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐧𝐨𝐰 📩 @the_health_university

Back to top button