Madlavningskanal

LØJDE PANDEKAGER Kan tydeligvis ikke få nok af disse bunde, jeg havde en tilbage og s…

LØDIGE PANDEKAGER🥞 Kan tydeligvis ikke få nok af disse lodough.co bunde🤦🏻‍♀️😄 Jeg havde en tilbage og så de havde en opskrift på pandekager, så jeg gav den en tur🥞 Jeg blendede 1 bund, indtil den var som mel. tilføjede et æg og et par stænk mælk, indtil det var konsistensen af ​​pandekagedej. Den første, jeg stegte, blev ikke stable nok, så jeg tilføjede et par teskefulde almindeligt mel, males set i bakspejlet skulle jeg naked have tilføjet mindre mælk På nogen måde stablede jeg dem op med halotopuk karamel og chokoladekringle-is undskyld, males hvor er det BUFF, at det dryppede noget karamelsauce over og smuldrede en lille smule kiks, som jeg ikke gad spore sindssyg…næsten seksuelt. Så for four pandekager, is og sauce Cals- 358 Protein-12g😄 Håber alle nød hvilke pandekager de havde, uanset kalorierne eller hvilke ingredienser du brugte, fordi livet er for kort. Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button