Madlavningskanal

LOW CAL KEBAB Kebab er mit måltid, hvis jeg har lyst til noget lidt ‘frækt’…

LOW CAL KEBAB🌯 Kebab er min go to meal, hvis jeg har lyst til noget lidt ‘frækt’, fordi de ikke behøver noget stort cal for at være peng, det handler alt om krydderier!! Til disse dækkede jeg nogle tynde skiver kyllingebryst, stak dem op oven på hinanden og smed dem i airfryeren. Når de er færdige, kan du hakke det hele som kyllinge-donner-kød🤤 Showets rigtige stjerne var wraps, som jeg brugte lodough.co til, og de var så gode!!! Så så lette at pakke ind, og de flækkede ikke eller revnede eller noget. Jeg lagde dem i George Foreman for at blive sprøde, og de var perfekte🤩 Lavede en tzatziki og puttede noget salat i Et par chippier ved siden af ​​Canny beat itttt Cals- 386 Protein- 40,1 g Hvis du har læst så langt, har du en sygdom uge, alle andre er tabere Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

3 Comments

Back to top button