Madlavningskanal

med ・・・ Youssssss – se denne perfektion på en tallerken! Nogen der elsker me…

inspiredwithatwist med make_repost ・・・ Youssssss – se denne perfektion på en tallerken! Er der andre, der elsker frikadeller lige så meget som mig?! Ingen? Ja? Hvad finish dit svar er, er disse frikadeller i krydret tomatsauce bombe. Nogle gange kan frikadeller være vanskelige, fordi de kan være seje og tørre, males der er nogle små suggestions og tips, du kan gøre for at undgå tørre og seje frikadeller. 1. Blanding af oksekød med hakket svinekød 2. Ikke overanstrengelse af frikadellerne, især når du former dem. 3. Tilføjelse af opblødt smuldret brød til frikadelleblandingen i stedet for rasp. Ja, ja, brød, der er blevet gennemblødt i en kind for væske og derefter tilsat frikadelleblandingen, hjælper med at undgå tørre frikadeller! Nogle suger det i mælk, bouillon osv., males jeg har brugt kun vand før uden problemer. Jeg elsker stadig brødkrummer i frikadeller, males for dem, der har problemer med at lave frikadeller, ville jeg bruge det udblødte brød. Nu er jeg ingen frikadelleekspert, males disse er suggestions, der har virket FOR mig, og jeg deler naked, hvis du ikke har problemer med at lave frikadeller, så yay for dig! ☺️ Til netop denne frikadelleopskrift bagte jeg dem halvvejs og færdigstegte dem i den krydrede tomatsauce, og tilføjede derefter noget feta og rasp på toppen og serverede dem med skiver franskbrød, males jeg ville selvfølgelig også have pasta eller hvad du ellers foretrækker virker også! Opskriften er på siden!

Related Articles

One Comment

Back to top button