Madlavningskanal

MEXICAN CHICKEN BURGER STACK Dette. var. Til. Dø. Foooorrr jeg var i mit element c…

MEXICAN CHICKEN BURGER STACK🍔🌶 Dette. var. Til. Dø. Foooorrr🤤 Jeg var i mit factor med at lave mad og spise dette, og hver eneste kalorie var det værd🤤 var så sulten og så klar til dette i går aftes, at jeg næsten inhalerede det😄 Burgerbolle med sesamfrø, salat, avocado, kyllingebryst (krydret til det højeste himlen med fajita-krydderi og en lækker krydderiblanding), ristet rød peber, koriander, forårsløg, salsa, ost med reduceret fedtindhold…. Det var en hel sexet state of affairs. Til sidst havde jeg en mini majskolber, coleslaw med et morrisons-sæt og morrisons fedtfattige chips kvalt i airfryeren med noget Cajun-krydderi😮‍💨 Absolut galskab af et måltid, hvis jeg selv skal sige det Kaller- 786 Protein- 62,four g🤩 Temmelig højt kalorieindhold for et måltid, males jeg havde nok kalorier at lave det, og det er den slags ting, du har brug for i din uge for at holde dig i gang og ikke overdøve i weekenden. OG hvis du havde denne ude/takeaway ville det være langt over 1.000 cal, så jeg er glad for min hjemmelavede model😎 Håber I alle laver noget sexet mad og får røvet op til noget movement i weekenden💪🏼 Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button