Madlavningskanal

Nem karry linsesuppe Bedste endnu Kan jeg sige det om min egen suppe, jeg vi…

Nem karry linsesuppe 🍲 Bedste til dato 😬 Må jeg sige det om min egen suppe 🙋🏼‍♀️ Jeg tog til det indiske marked i sidste uge og var helt overvældet af den enorme mængde af krydderier, kerner og saucer. Sådanne strålende smage. Jeg brugte selvfølgelig alt for mange penge, males nu er jeg klar til at gå.. der kommer meget mere indisk mad! 😍 Ingredienser- 1/2 sødt løg (valgfrit) 1 c selleri i tern (2 retailer stilke) 1 c gulerødder i tern 🥕 (2 til Three gulerødder) Four kopper grøntsagsbouillon 1 dåse hakkede tomater 1 C hele linser 1 t karry 1 /Four t spidskommen 1/Four t hvidløgspulver 6 til eight karryblade (valgfrit) Salt efter smag 1. Hak løg, selleri og gulerødder og sauter 5 minutter i lidt olivenolie 2. Tilsæt alle krydderier og bland godt 3. Tilsæt tomater , linser og grøntsagsbouillon og lad det simre beneath låg i 20 til 30 minutter. Bliver suppen for tyk, tilsæt mere vand 4. Smag til og tilsæt mere krydderier om nødvendigt ❤️

Related Articles

Back to top button