Madlavningskanal

NOODZ Forsøger at få en form for normalitet tilbage efter at have været på en festival, der…

NOODZ🥢 At prøve at få en kind for normalitet tilbage efter at have været på en pageant, der ligner en helt anden verden, er mærkeligt, så jeg har ikke sporet, males er lige gået tilbage til mine betroede vægttab volumenmåltider Kylling og rejer rørte stegt med masser af grøntsager , ægnudler og et spejlæg er en vinder for en hurtig, mættende og velsmagende middag, så det var hvad jeg havde i aftes Ikke sporet, males jeg ved, at denne portion er omkring 650-700 cal. Bruger denne uge til at finde mine fødder igen, og så Jeg prøver at være mere drevet finish nogensinde. Håber alle har det godt, og alle boomtown-gængere begynder at komme sig lol🫶🏼 Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

3 Comments

Back to top button