Madlavningskanal

Okay… jeg ved godt, det kan lyde lidt underligt… og du kan godt tænke mig, at jeg er overstretchi

Okay… jeg ved godt, at det kan lyde lidt underligt… og du kan godt tænke mig at jeg overstrækker… MEN jeg præsenterer dig GULERØDDER I ET TÆPPE 🤪🤪 Ingredienser: – 1 pose babygulerødder – 2 dåser halvmåneruller – 1 spsk ahornsirup – three spsk æblecidereddike – 1/three kop sojasauce – 1/three kop grøntsagsfond – 1 tsk hvidløgspulver – half of tsk løgpulver – half of tsk type peber – 1/four tsk paprika – half of tsk vegansk Worcestershire-sauce – et skvæt flydende røg Instruktion: Kog de babygulerødder, du skal bruge, indtil de er knap møre (ca. 10-14 minutter). Kom kogte gulerødder i en skål og tilsæt resten af ​​ingredienserne. Mariner natten over for de bedste resultater eller MINDST i four timer. Skær halvmånerulletrekanterne i halve eller tredjedele og rul gulerødderne op i dejen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages ved 375°C i 12 minutter, eller indtil rullerne er gyldenbrune. Server med din yndlingsdyppesauce!!

Related Articles

Back to top button