Madlavningskanal

PAD THAI(ISH) Skulle lave pad Thai, men havde ikke tamarind eller flade ris nej…

PAD THAI(ISH)🍤🍜 Skulle lave pad Thai, males havde ikke tamarind eller flade risnudler, og jeg er sikker på, at dette ikke er autentisk, males det var det, jeg gjorde, og det var fandme dejligt, skåret kyllingebryst helt småt og overtrukket i en smule majsmel, salt og peber. Stegt det med lidt solsikkeoliespray og sojasauce Stegt ingefær, chili, hvidløg, forårsløg, rejer, sojasauce, fiskesauce, limesaft og bønnespirer i med kyllingen Tilsat nudlerne SIDST (meget vigtigt. Lad være med at nogensinde kog risnudler naked læg dem i en skål med varmt vand i et par minutter) Hæld nogle knuste cashewnødder på toppen og bish bash bosh fik mig nogle gode nosh Cals- 662 Protein- 84g🤩 Meget velsmagende ekstremt mættende, males kunne deffo have gjort med tamarinden eller en slags ekstra smag, så vil se igen. Håber alles lørdag er mere spændende finish min. Jeg føler mig så umotiveret og træt i dag, kan ikke ryste det af mig😴 Stor kærlighed FatGalSlim x

Related Articles

Back to top button