Madlavningskanal

Pebermyntechokoladekringler Hurtig historie.. Du kender de butikker, der sætter fu…

Pebermyntechokoladekringler 🥨 Hurtig historie.. Kender du butikkerne, der sætter sjove overpris-varer foran butikken til alle de suckers? Jeg var i en købmand three uger før jul, der annoncerede pebermyntechokoladekringler 🥨 som “hvis du ikke køber dem nu, kan du ikke gøre det endnu et år” 🤦🏼‍♀️ Jeg købte dem selvfølgelig, og de var lækre, så jeg lavede dem og vil fortsætte til, når jeg vil, naked for at vise dem 😒 Forresten, jeg gik ind i den butik i dag, og de var der stadig 🙄 soiled liars🔥 🥨 Smeltet chokolade m/ kokosolie 🥨 Pretzels 🥨 Knust pebermynte Smelt din chokolade, dyp dine kringler i, ryst det ekstra af, drys din knuste pebermynte på den og sæt dem i køleskabet. Det var det ❤️❤️

Related Articles

Back to top button