Madlavningskanal

Pizza Pizza Pizza Jeg tænkte den anden dag, hvor meget jeg virkelig elsker pizza…

Pizza Pizza Pizza 🍕😍 Jeg tænkte den anden dag hvor meget jeg virkelig elsker pizza 😌 det eneste jeg ikke elsker er halsbranden og den generelle grovhed mit indre føles efter at have spist det lol Glad for at sige at denne enkle 5-ingrediens veganske pizza gav mig intet af det. Ikke mit smukkeste arbejde, males hvem er ligeglad, når det smager så godt 🤷🏼‍♀️ Sponsoreret af Dealer Joe’s produkter 😉 – TJ færdiglavet pizzaskorpe – TJ Vegan Bolognese sauce – TJ vegansk cashewnødder – TJ oliven tapenade – frisk eller tørret basilikum – sauteret svampe 1. Sauter svampe i Three til 5 minutter 2. Rul din dej ud på en meldrysset overflade. Overfør derefter til din ønskede gryde 3. Læg et tyndt lag ost til kanterne og rul dem over for at skabe osteagtig skorpe. Sørg for at forsegle kanterne. 4. Tilføj derefter et lag sauce og tapenade 5. Drys tørret basilikum (hvis du bruger frisk, tilsæt efter kogning) 6. Tilsæt ost og svampe 7. Indstil ovnen til 400 og steg i 15 til 20 minutter, eller indtil din skorpe er sprød. med marinara sauce og spis op 🍕🍕❤️❤️

Related Articles

2 Comments

Back to top button