Madlavningskanal

PROTEIN CHOCCY BRØD Ok, så har masser af syge opskrifter, som jeg bliver ved med at tænke på…

PROTEIN CHOCCY BRØD🍫 Okay, så dp.the.pt har masser af syge opskrifter, som jeg bliver ved med at prøve, males jeg hader at følge opskrifter ups, jeg tror, ​​det ligner det, han gjorde, males sandsynligvis er det bedre, fordi det er mig Blandet 100 g æggehvider, 1 scoop af mit chokoladeproteinpulver, 1 tsk sødemiddel, kanel og lidt vand for at gøre det mere flydende Dyppet tigerbrød soldater i og stegte dem på en pande med noget sprayolie Var så usikker på om de ville være gode, for det så ud som om pandekagebrød var meget suss, så jeg spiste en pind og var chokeret over, hvor peng det var🤩 Dryssede nogle choccy-bits ovenpå og mikroovnede, så det var sexet Cals- 383 (brug nul cal choccy sauce til 50 færre kalorier finish dråber) Protein- 36g Morgenmad, brunch, dessert, dette er din fyr Hav en god weekend, vær ikke et pikhoved Large love, FatGalSlim x

Related Articles

3 Comments

  1. I bet the protein powder made it dry. You may be a better cook but dont eeeeeven test me in a bake off

Back to top button