Madlavningskanal

Rejser ned ad memory lane i dag med nogle gammeldags købte kiks, der brugte…

Rejser ned advert reminiscence lane i dag med nogle gammeldags købte kiks, der plejede at være tilgængelige på hylderne. 🤔 For nylig er gitterkiksen udgået fra Arnotts sortiment 🙈 Heldigvis havde jeg et par gemt 😍 Selvom jeg ofte lavede mine egne kiks, var der nogle kiks, der gjorde livet lidt lettere i køkkenet, når jeg lavede desserter. ⭐️ Det er stadig skuffende, når en af ​​dine yndlingskiks, der ofte bruges i madlavningen, bliver forældet i en virksomhed. ☹️ Gitterkiksen var nyttig, når man lavede desserter som valgfri bund eller prime. Her er en hyldest til Arnotts Lattice Biscuit, du ofte brugte i mit køkken til at lave vaniljeskive i stedet for at bruge butterdej. 🙌🏻 det var en let gittermønster kagekiks med en klistret sukkerkonsistens. Du var ofte i mit spisekammer ved hånden, når jeg ville lave en hurtig dessert til familien. ⭐️Nu vil sammen med de mange andre foretrukne Arnott Biscuit Assortment blive fjernet fra hylderne i mine madlavningsminder. 🥇 En let butterdejskiks brugt til braiseret bøf var rund og to lag ville jeg skære den i halve og ske med braiseret bøf i midten finish at grille/varme i ovn. En god snack 🙂 En anden favorit var kokosringen, jeg plejede at dyppe i min kop te, den var som en ristet sandkage med vanilje og kokossmag 😍😍😍. Har du minder om din yndlingskiks, som ikke længere er tilgængelig, ville jeg elske at høre! . dozzaskitchen . .

Related Articles

10 Comments

  1. Mmmm, so delish! I hate when something I love disappears.❤️

Back to top button